Wine-Zeit

Plenty of Pinot and other Pretentious Pleasurable Potations

14.12.25

Dalwhinnie Three Valleys Pinot Noir 2020, Tasmania

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Für die vorweihnachtliche Zeit habe ich mir wie alle Jahre wieder vorgenommen ein paar „Pinots weit weg“  aus meinem Portfolio palatal abzu...
31.10.25

Happy Halloween Happening Now Tasting: Clos de Torribas Reserva 2017, Penedes

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  This Halloween Happening Now Tasting ought to get highly personal. Back in those days long long ago as a young student of numerous subjec...
23.5.25

Wo Wunder schon geschehen, da möchte der Fussball erst noch hin ... oder einfach wie ich meine Vorsätze gerne zum Schmelzen gebracht habe

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Nicht nur im Fußball macht das kleine Saarland zwischen Frankreich und Restdeutschland in den vergangenen Tagen auf sich aufmerksam! Im Geg...
13.5.25

Following the Footsteps of Dionysus ... or the past 365 days I let my thirsty tongue float around the Eastern Mediterranean

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Like the not so overly concise headline sufficiently implies: in the past year I laid my vinophile concentration on the lands the ancient G...
2 comments:
1.1.25

Happy New Year! Ninfa Platinum Brut Nature Reserva 2017 & Friends, Tejo

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  A Happy New year to everybody out there … with a to its dry bones reduced and rather yeast shy Pinot Noir Fizz from calcerous shores of ...
24.12.24

Ridgecrest Vineyards Estate Pinot Noir 2019, Ribbon Ridge

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Alle Jahre wieder … und mir fällt mal wieder nichts besseres ein als ein Pinot aus Oregon öffentlich zu trinken. Das hört sich aber wirkli...
20.12.24

Cà Del Bosco Pinero 1990, Sebino Lombardia

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  Haven’t had a Sebino in quite a while … and never with such age! I've been observing this very bottle in the depths of a climatic cha...
31.10.24

Happy Halloween Happening Now Tasting: Konni & Evi Silvaner Spätfüllung 2021, Saale-Unstrut Landwein

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2024 s, yes at least one tradition musn't go down drain, Happy Halloween Happening Now Tasting will lead my tongue into unchartered ter...
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